۱۱۷ هزار عدد مواد محترقه در آستارا کشف شد

سرویس اجتماعی موج برنا – فرمانده انتظامی آستارا گفت: بیش از ۱۱۷ هزار مواد محترقه غیرمجاز از چهار واحد صنفی در آستارا کشف و ضبط و ۱۴ متهم دستگیر شد.

به نقل از پایگاه خبزی پلیس، سرهنگ مرتضی احدی جمعه اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر تهیه و توزیع مواد محترقه خطرناک در برخی از واحدهای صنفی، پلیس نظارت بر اماکن عمومی شهرستان آستارا بررسی موضوع را در دستور کار قرار داد.

وی افزود: پس از رصد اطلاعاتی و تأیید صحت گزارش‌ها، مأموران پلیس با هماهنگی مقام قضائی از ۴ واحد صنفی بازرسی کردند و حدود ۱۱۷ هزار عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز و ۲۰ کیلوگرم ملزومات تولید مواد محترقه شامل گوگرد، سنگ ریزه و خرده شیشه کشف و ضبط کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان آستارا با بیان اینکه ۱۴ نفر در این رابطه دستگیر و جهت طی مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند، تاکید کرد: اماکن موصوف با حکم مرجع قضائی پلمب شدند.

سرهنگ احدی از خانواده‌ها خواست، با توجه به فرا رسیدن چهارشنبه آخر سال و سال نو، بیشتر مراقب رفتارهای فرزندان خود باشند و در صورت مشاهده و یا اطلاع از فعالیت افرادی که در راستای تولید و یا توزیع مواد محترقه و آتش‌زا فعالیت می‌کنند با تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

شهرستان آستارا غربی‌ترین نقطه استان گیلان در فاصله نزدیک به ۱۷۳ کیلومتری شهر رشت همجوار با استان اردبیل و جمهوری آذربایجان است.

این شهرستان سه مرز دریایی، ریلی و بزرگراهی و فضایی مناسبی برای تجارت در منطقه دارد.