شنبه 1 اردیبهشت 1403        پایگاه خبری موج برنا

ایمان سهیلی :

طرح آموزش علاقمندان به صنایع دستی با حضور کارشناسان در محل روستاها آغاز شد .

ایمان سهیلی رئیس میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی رشت :

طرح آموزش علاقمندان به صنایع دستی با حضور کارشناسان

در محل روستاها آغاز شد .

 

 

سرویس گردشگری موج برنا - تردیدی نیست که کار کشاورزی محدود به زمان نیست ، کاری که نمی تواند معیشت یک خانواده را تامین کند و در اوقات فراغت با سپری کردن زمان خود در کار دامداری و صنایع دستی می توانند گوشه ای از هزینه های جاری زندگی را جبران نمود .

حصیر بافی هنر غالب هنرمندان گیلانی

حصیربافی مهمترین صنایع دستی گیلان است ، هرچند چوب و صنایع وابسته به آن می تواند بخشی را جبران کند ، اما حصیر و حصیربافی می تواند بخشی از هزینه های یک خانواده را جبران کند و حتی در دکور خانه هم موثر واقع شود .

ایمان سهیلی رئیس میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی رشت : طرح آموزش علاقمندان به صنایع دستی با حضور کارشناسان در محل روستاها آغاز شد .

ایمان سهیلی رئیس میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی رشت با اشاره به آغاز طرح برگزاری کارگاههای آموزشی در روستاها افزود : علاقمندان زیادی برای یادگیری این صنعت وجود دارند و با توجه به وجود حصیر می تواند قسمتی از معیشت خانواده را جبران کند و تنها مشکل یادگیری بود و زمانی که باید برای آموزش خارج از محل زندگی صرف می شد که خوشبختانه با آغاز این طرح مرتفع گردید .

ایمان سهیلی به اهمیت اهداف این طرح اشاره کرد و گفت : یکی از مهمترین اهداف و برنامه های اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان رشت تسهیل نمودن امور برای مخاطبان این اداره در حوزه های مختلف می باشد و با توجه به نشست های انجام پذیرفته با دهیاران و هماهنگی و همراهی بخشداران محترم ۶ بخش شهرستان رشت این اداره در جهت کم کردن هزینه هنرمندان صنایع دستی با همراهی سپاه ناحیه مقداد شهرستان و بصورت منظم با بهره گیری از ظرفیت متخصصین خانه حصیر ایران اقدام به آموزش صنایع دستی ( حصیر بافی ) نموده که هنرمندان جای اینکه از روستا به اداره شهرستان رشت حضور یابند رییس اداره به همراه کارشناسان مربوط این اداره در محل روستای مشخص شده اعزام و اقدام به نظارت و کنترل آموزش و  دریافت آزمون در همان مکان می نماید ‌.

وی به آغاز این طرح با حضور در روستای جیرسرباقرخاله اشاره کرد و خاطرنشان کرد : امروز نیز با حضور در روستای جیر سر باقر خاله که با همراهی بخشدار محترم خمام آقای مهدوی که بسیار در این مورد ما را یاری نمودند این مهم را اجرایی شود و انشالله به زودی در روستاهایی که هماهنگی لازم برای حضور کارشناسان ما صورت بگیرد انجام خواهد شد .

رئیس میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی رشت به روستای فشتگه به عنوان خانه حصیر ایران اشاره کرد و افزود : این مهم می تواند جهت توسعه فرآیند تولید حصیر موثر باشد و با گستردگی آموزش و تولید ، شاهد بخش موثر این صنعت در توسعه ، بروزرسانی و نوآوری و خلاقیت باشیم .